Home Sfarsitul lumii Biblie Sfarsitul lumii Biblie
Sfarsitul lumii Biblie PDF Imprimare Email
Sfarsitul lumii Biblie
Scris de claudia   
Miercuri, 25 August 2010 14:33


Biblia are foarte multe lucruri de spus in ceea ce priveste sfarsitul lumii. Aproape fiecare capitol contine paragrafe legate de acest subiect controversat. Sfarsitul lumii Biblie prezinta o serie de evenimente care intaresc ideea ca acest fenomen este cat de poate de posibil. Aceste evenimente prezinta sfarsitul lumii Biblie in felul urmator: Hristos ii va lua de pe pamant pe toti cei cu adevarat credinciosi si care formeaza Biserica (sfintii Noului Testament) eveniment care este cunoscut si sub numele de Rapirea. Acestia in sfarsitul lumii Biblie vor fi rasplatiti pentru credinta lor tare si pentru faptele bune atunci cand se vor afla la judecata in fata tronului lui Dumnezeu.


Sfarsitul lumii Biblie prezinta o succesiune de fenomene negative care urmeaza sa se petreaca in urmatorii ani pe pamant, pentru a se semnala finalul omenirii. Aceste evenimente sunt urmatoarele ( sfarsitul lumii Biblie ):
:

- razboaie si vesti de razboaie
- razboiul dintre oameni si dintre neamuri
- foamete si cutremure
- profeti falsi care vin in numele lui Iisus Hristos
- o natiune se va ridica impotriva altei natiuni
- multi oameni se vor lasa pacaliti de profeti falsi
- acesti profeti falsi vor face semne si minuni
- adevaratii crestini vor fi persecutati si vor fi progoniti
- dragostea oamenilor pentru Dumnezeu va descreste
- Evanghelia va fi predicata in intreaga lume
- Un lider mondial se va da drept Dumnezeu
- Mari nenorociri
- Modificari ale climei, ale soarelui, lunii, stelelor
- Adevaratii urmasi ai lui Iisus vr fi adunati in jurul Lui
- Intoarcerea lui Iisus
- Iisus ii judeca pe oameni pe pamant


Sfarsitul lumii Biblie prezinta finalul omenirii ca unul mai putin frumos. Biblia sustine ca zilele din urma vor arata asa: vor fi vremuri grele, caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, mandri, defaimatori, neascultatori de parinti, nemultimitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, vorbitori de rau, neinfranati, neimblanziti, neiubitori de bine, tradatori, obraznici, ingamfati, iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu.


Sfarsitul lumii Biblie atarne de intoarcerea lui Iisus Hristos si de judecata sa asupra oamenilor. Daca iit doresti sa cunosti mai multe despre sfarsitul lumii Biblie sau despre sfarsitul lumii in general, incearca mai intai sa-L cunosti pe Dumnezeu sis a te apropii de El, pentru ca El este singurul care te poate salva din orice situatie, El este salvarea ta de la sfarsitul lumii.

 

Sondaje

Crezi ca in 2012 va fi sfarsitul lumii?
 

Vizitatori Online

Avem 29 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com