Home Sfarsitul lumii Nostradamus
Sfarsitul lumii Nostradamus
Sfarsitul lumii Nostradamus PDF Imprimare Email
Sfarsitul lumii Nostradamus
Scris de claudia   
Miercuri, 25 August 2010 14:36

E imposibil sa nu fi auzit de celebrul Nostradamus, marele prezicator care de-a lungul timpului a prezis evenimente istorice reale si surprinzatoare.
Ultimele manuscrise ale lui Nostradamus au fost gasite la Paris si au fost tinute secrete din dorinta prezicatorului pana de curand. Aceste manuscrise contin informatii despre sfarsitul lumii vazut in viziunea lui. Nostradamus a fost un erudit al vremurilor sale, cunoscand o serie de notiuni stiintifice importante. El a studiat latina, ebraica, greaca, matematica, astronomia, astrologia si medicina. Fiind un om cult si dotat din punct de vedere intelectual nu poate fi vorba despre un om care sa se joace cu aceste preziceri atat de importante pentru omenire.


In lucrarile scrise de acesta se regasesc evenimente istorice de o importanta colosala precum: al doilea razboi mondial, despre ascesniunea lui Hitler, desprea asasinarea presedintelui american John F. Kennedy si aselenizarea omului pe luna. Intr-unul din catrenele scrise de Nostradamus, ne descrie un cer in flacari, folosin ca cuvinte new city, tranzet urias, doi frati rapusi. Cei care au analizat aceste catrene sunt convinsi ca era vorba despre atentatele din 11 septembrie 2001, care au zguduit Statele Unite ale Americii si intreaga planeta.


Sfarsitul lumii Nostradamus este descris de acesta ca un final urmand celui de-al treilea razboi mondial, care va dura 27 de ani. Sfarsitul lumii Nostradamus este relatat astfel: inceputul sfarsitului debuteaza odata cu venirea Antichristului. Antichristul se crede ca va avea origini in Orientul Mijlociu si ca il va asasina pe ultimul Papa, cel care va urma dupa Papa Benedict al XVI-lea .


Sfarsitul lumii Nostradamus prezinta si o serie de evenimente catastrofale de ordin climatic.
Inundatii, cutremure devastatoare, furtuni, tsunami de proportii uriase, alunecari de teren, incendii, eruptii vulcanice infioratoare sunt cateva din multele elemente care fac parte din celebra lucrare sfarsitul lumii Nostradamus. Acesta lucrare sfarsitul lumii Nostradamus prezinta evenimente ingrijoratoare pentru omenire si pentru intreaga existenta a planetei.
Oamenii de stiinta sustin o parte din previziunile scrise de Nostradamus, insa nu au certitudinea ca aceste previziuni sunt si reale sau doar pura coincidenta cu anumite evenimente istorice. 


Sondaje

Crezi ca in 2012 va fi sfarsitul lumii?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com